2020-2024 Powerşarj
[email protected] | +90 850 308 308 96 96
Volver

Política de privacidad y cookies

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE GİZLİLİK

Üye ve misafir kullanıcılar tarafından White Rose ile paylaşılan kişisel verilerin korunması için gerekli yükümlülükler White Rose tarafından yerine getirilecektir.

Üye ve misafir kullanıcıların, işbu sözleşme konusu hizmet sebebiyle elde etmiş olduğu kişisel veriler üzerinde 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu’na uygun davranması, bu bilgileri üçüncü kişilerle yasal istisnalar dışında paylaşmaması, gizlilik ve güvenliğini sağlaması gerekmektedir. Aksi halde White Rose’un uğradığı zararlar üye ve misafir kullanıcılara tazminen rücu etmesi mümkündür.

Üye ve misafir kullanıcılar, White Rose ile paylaşmış olduğu kişisel verilerinin güncel ve doğru olduğunu, değişmesi durumunda derhal White Rose’a bildireceğini beyan ve taahhüt eder.

Üye ve misafir kullanıcıların hesap, şifre ve üyelik kartı bilgileri üye ve misafir kullanıcının şahsına özel olup üçüncü kişilerle paylaşılmaması gerekmektedir. Aksi halde oluşabilecek zararlardan üye ve misafir kullanıcılar sorumludur.

İşbu sözleşme kapsamında sunulan hizmete dair Gizlilik Politikası, Aydınlatma Metni, Kişisel Verilerin Saklanması ve İmhası Politikası White Rose tarafından internet sitesinde ve mobil uygulamada yayınlanmış olup anılan metinlerde yapılacak değişiklikler hususunda da işbu sözleşmenin hükümleri aynen geçerlidir.

ÇEREZ POLİTİKASI

  1. Amaç ve Kapsam
    powersarj.com (“biz”, “bizim”) web sitesi tarafından kullanılan çerezler hakkında bu politika belgesi size bilgi vermektedir. Bu politika, web sitemizi ziyaret eden kullanıcılar için geçerlidir.
  2. Toplanan Bilgiler
    Web sitemizde çeşitli amaçlarla çerezler kullanılmaktadır. Çerezler, kullanıcı deneyimini geliştirmek, sitemizin performansını analiz etmek ve içerik sağlamak gibi amaçlarla bilgisayarınıza yerleştirilen küçük metin dosyalarıdır. Aşağıda, kullandığımız çeşitli çerez türlerine ve bu çerezler aracılığıyla toplanan bilgilere dair detaylar bulunmaktadır:
    • Gerekli: Google Recaptcha Hizmeti: Web sitemizi kötü amaçlı spam saldırılarına karşı korumak için Google Recaptcha hizmeti kullanılmaktadır. Bu çerezler, botları tanımlamak ve yetkilendirilmiş erişimi sağlamak için kullanılır.
    • Fonksiyonel: Litespeed: Web sitemizin hızını artırmak ve performansını optimize etmek için Litespeed tarafından çerezler kullanılmaktadır.
    • Analitik: Google Analytics: Web sitemizin trafiğini izlemek, kullanıcı etkileşimlerini analiz etmek ve kullanıcı
      deneyimini iyileştirmek için Google Analytics tarafından çerezler kullanılmaktadır.
    • Reklamcılık: Google Adsense: Web sitemizde reklam sunmak için Google Adsense tarafından çerezler
      kullanılmaktadır. Bu çerezler, reklamların hedeflenmesi ve reklam etkinliğinin ölçülmesi için kullanılır.
  3. Çerez Yönetimi
    Tarayıcı ayarlarınızı değiştirerek çerezleri kabul edebilir, reddedebilir veya yönetebilirsiniz. Ancak, bazı çerezlerin reddedilmesi web sitemizin belirli fonksiyonlarının düzgün çalışmasını engelleyebilir.
  4. Üçüncü Taraf Çerezleri
    Üçüncü taraf hizmet sağlayıcıları tarafından kullanılan çerezler hakkında daha fazla bilgi için ilgili sağlayıcıların çerez politikalarını kontrol edebilirsiniz.
  5. Güncelleme ve Değişiklikler
    Bu çerez politikası zaman zaman güncellenebilir veya değiştirilebilir. Güncel politikaları takip etmek sizin sorumluluğunuzdadır.
  6. İletişim Bilgileri
    Çerez politikamızla ilgili herhangi bir sorunuz veya geri bildiriminiz varsa, lütfen bize İLETİŞİM SAYFASI üzerinden ulaşın.